Pjesëmarrëse në aktivitetin e organizatës “Unioni i Sipërmarrësve të Rinj të Shqipërisë” për prezantimin e fillimit të intershipeve të të rinjve

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 11/04/2023
 • 16:00 - 17:30
 • Hotel “Flower” Golem
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Golem
 • Znj. Bora Muzhaqi,
 • Minister Shteti per Rinine dhe Femijet
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, përfaqësuesit e organizatë s “Unioni i Sipërmarrësve të Rinj të Shqipërisë”, të rinjtë pjesë e organizatës
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF