Takim prezantues me përfaqësuesit e kompanisë “Sisal” në kuadër të Programit të Kodimit për të rinjtë”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 10/04/2023
 • 10:00 - 12:00
 • Ambientet e Sisal
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 11
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, drejtori i Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive, përfaqësuesit e Sisal Albania, të rinj që kanë përfunduar kurset e kodimit të punësuar pranë Sisal, përfaqësues nga akademia e kodimit Betaplan Coding Bootcamps
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti