Zhvillimi i konferences se 4t kombetare te industrise se Bimeve mjekesore dhe aromatike

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 11/04/2023
 • 09:30
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Edona Bilali
 • Minister i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes
 • Te ftuar nga organizatoret e aktivitetit
 • Po
 • Po
 • Ema Vakeflliu
 • Manushaqe Gojka