Pritje zyrtare me rastin e Pashkeve nga Vëllazëria Ungjillore Shqiptare

 • Tjetër
 • Pritje
 • 09/04/2023
 • 13.00
 • Selia e Vellazerise Ungjillore
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem