Inspektim Themelet e Kishes "Shen Prokopit"

 • Inspektim/kontroll
 • 08/04/2023
 • 11.30
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem