Dhënia e gradave onorifike për sportistët elitarë

 • Tjetër
 • Ceremoni
 • 06/04/2023
 • 10:00
 • Në garnizonin "Skënderbej", Ministria e Mbrojtjes
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 4
 • SH.T.Z. Bajram Begaj, z. Edi Rama, z. Niko Peleshi, Gjeneral brigade Arben Kingji
 • Presidenti i RSH –së, Kryeministri i RSH-së, Ministri i Mbrojtjes, Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA
 • Presidenti i Republikës SH.T.Z. Bajram Begaj, Kryetar i Kuvendit znj. Lindita Nikolla, Kryeministri i Republikës z. Edi Rama, Ministri i Mbrojtjes z. Niko Peleshi, Ministri i Arsimit dhe Sportit znj. Evis Kushi, Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA Gjeneral Brigade Arben Kingji, President i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar z. Fidel Ylli
 • Po
 • Jo
 • Gelardina Prodani, Sekretar i Përgjithshëm, Ministria e Mbrojtjes
 • Gelardina Prodani, Sekretar i Përgjithshëm, Ministria e Mbrojtjes