Aktivitet artistik organizuar nga nxenes te shkollave artistike te qyteteve te Beratit, Korces dhe Elbasanit.

 • Tjetër
 • aktivitet artistik
 • 05/04/2023
 • 12:00
 • Pedonalja e qytetit perballe Pallatit te Kultures "Margarita Tutulani"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)