Takim me mjeket dhe infermieret perpolitiken e re te pagave

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 05/04/2023
 • 10:00
 • Spitali Universitar “Mbreteresha Geraldine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Z. Edi Rama | Znj. Ogerta Manastirliu
 • Kryeminister | Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Staf mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem