Aktivitet kulturor “KUROREZIMI I SKENDERBEUT”

 • Tjetër
 • Aktivitet kulturor
 • 26/04/2023
 • 10:00
 • Ardenice, Njesia Administrative Kolonje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Kolonje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa dhe te ftuarit ne aktivitet
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem