Takime ne vijimesi per vazhdimin e procedurave, ODA e Bujqesise

 • Tryezë diskutimi
 • 04/04/2023
 • 09:00
 • Njesia administrative Kurjan
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Kurjan
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec , anetaret e shoqates dhe te tjere
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec