Shkembim eksperiencash me Bashkine Roskovec

 • Tjetër
 • Shkembim eksperiencash me Bashkine Roskovec
 • 07/04/2023
 • 12:00
 • Koplik
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Malesi e Madhe
 • Koplik
 • Tonin Marinaj | Majlinda Bufi
 • Kryetar i bashkise Malesi e Madhe | Kryetare e bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te dy bashkive dhe keshillave bashkiak
 • Jo
 • Jo
 • Arban Gjoka
 • Arban Gjoka - Jurist