Vizite studimore me Keshillin Bashkiak prane Bashkise ne Malesine e Madhe

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/04/2023
 • 12:00
 • Malesi e Madhe / Shkoder
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Malesi e Madhe
 • Malesi e Madhe
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec, anetaret e Keshillit Bashkiak dhe te tjere
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec