Rpublikim te Aktivitet “Vace Zela ” Fest,me te ftuar te ndryshem, te artit, kultures, politikes, qytetare te ndryshem, etj.

 • Tjetër
 • Aktivitet kulturor
 • 12/04/2023
 • 19:00
 • Qendra e Artit "Vace Zela"
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa ,te ftuar te ndryshem dhe qytetar
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem