Takim i hapur ne kuader te projektit Key People, Key Knowledge

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/04/2023
 • 11:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Ska
 • Ska
 • Gra sipermarese dhe artizane
 • Po
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro