Inspektim ne Njesine e Hemodinamikes per pergatitijen e sherbimit 24/7 ne Spitalin “Shefqet Ndroqi”

 • Inspektim/kontroll
 • 03/04/2023
 • 10:00
 • Spitali "Shefqet Ndroqi"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Personel mjekesor, staf administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem