Tirana, Qyteti i Mikpritjes” Takimi i dizajnërve për Tirana Mice (Takim mes
profesionistëve të dizajnit dhe studentëve të kësaj fushe, për të diskutuar rreth industrisë
së dizajnit dhe komunikimit të imazhit, në lidhje me brandimin e turizmit MICE dhe Tiranës si kryeqytet).

 • Tjetër
 • Event
 • 03/04/2023
 • 10.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem