Dialogu i pare lokal FAO Albania

 • Tryezë diskutimi
 • 21/04/2023
 • 10:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Alma Hoxha
 • Kryetar i Bashkise
 • Kryetar i Bashkise, perfaqesues FAO dhe OJF
 • Po
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro