Prezantim i librave te rinj per femije ne bibloteke nga QKF

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 02/04/2023
 • 12:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Alma Hoxha
 • Kryetar i Bashkise
 • Kryetar i Bashkise, femije te QKF dhe nxenes
 • Po
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro