Per te 9 vit radhazi ZVAP Pogradec ne bashkepunimin me QKF organizojne aktivitetin Interpretuesi dhe shkrimi me i mire me shkollat 9-vjecare nen juridiksionin e ZVAP Pogradec.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 31/03/2023
 • 11.00
 • Pallati i Kultures Pogradec
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Nxenesit
 • Nxenes
 • Nxenes,Mesues, Drejtor shkolle dhe Specialistet e ZVAP-se
 • Po
 • Po
 • Sara Olldashi, Juriste ZVAP Pogradec
 • Drejtori i ZVAP, Sotiraq Mangeri