Ne Rrodokal shkolla, nxenesit dhe mesuesit organizojne nje aktivitet i cili ne fokus ka traditat, zakonet dhe folklorin.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 1/4/2023
 • 10:00
 • Sheshi Rrodokal
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Proptisht
 • Besnik Xhyra
 • Drejtor i Shkolles
 • Kryetari i Bashkise, mesues, nxenes, prinder, te ftuar
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli