Kryetari i bashkise do te kryeje inspektim punimesh ne lagjen nr. 10 te qytetit si dhe do te zhvilloje takim me nje grup banoresh per te diskutuar per zgjidhjen e nje problemi te paraqitur nga ata.

 • Inspektim/kontroll
 • 01/04/2023
 • 11:00
 • Korce
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korce
 • Drejtori i Ndermarrjes se Sherbimeve Publike, administratori i rajonit Nr.1, pjesemarres te tjere.
 • Jo
 • Po
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji