E ftuar ne ceremonine e hapjes se Forumit Nderkombetar te Turizmit

 • Tjetër
 • Forum
 • 03/04/2023
 • 18:00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Sh.T.Z.Edi Rama | Mirela Kumbaro
 • Kryeminister | Minister i Turizmit dhe Mjedisit
 • Kryeministri, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Ministri i Shtetit per Standardet e Sherbimeve, te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti