Vizite ne Qytetin e Tiranes tek COD Kryeministri, Vizite tek Shtepia e Gjetheve dhe Darke me te ftuarit. Vizita ne Tirane do te fillojë ne oren 15,00 dhe do të vijoje gjatë ditës

 • Tjetër
 • Vizite në Tiranë
 • 02/04/2023
 • 15;00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Mirela Kumbaro
 • Ministër
 • Mirela Kumbaro Furxhi- zëvendesminister, z. Pololikashvili-Secretay General of the UNWTO; znj, Mirela Zurab, Erion Veliaj Kryetar i Bashkise Tirane, etj
 • Po
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi