Aktivitet informues mbi të ardhmen e Turizmit Mjedisor dhe te Qendrueshëm në Shqipëri

 • Tjetër
 • Aktivitet informues
 • 05/04/2023
 • 09:30
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Zana Çela
 • Drejtor i Pergjithshem i AKT
 • Ivana Jelinic Ceo at ENIT , Nicholas Kelaiditis President of HATTA; Giulio Senes European Greenways Association, Zana Cela Drejtor i Pergjithshem ne AKT etj
 • Po
 • Po
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi