Tryeze diskutimi per masat kunder kanabisit

 • Tryezë diskutimi
 • 29/03/2023
 • 10:00
 • Godina e Bashkise Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise
 • Posta e Policise dhe perfaqesues te Bashkise
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi , Drejtor Kabineti
 • Delina Hoxha , Sektretar i Pergjithshem