Qellimi i ketij takimi eshte parandalimi dhe goditja e veprimtarise krimininale te kultivimit te bimeve narkotike.
Pjesemarres: 40-50 persona.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/03/2023
 • 10:00
 • Zyren e Keshillit Bashkiak Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Afrim Qendro
 • Prefekt
 • Prefekti i Qarkut Tirane, Kryetari i Bashkise, Shefi i Postes, Adminstratoret e Njesisve Administrative, kryepleqte e fshatrave, perfaqesues nga OSHE dhe UK, Policia Bashkiake.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem