Ripublikim i aktivitetit te postuar ne daten 17 per tu zhvilluar ne daten 21 (nuk eshte zhvilluar ende)- Takim me mjeket e punesuar nga portali “Mjeke per Shqiperine”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/03/2023
 • 11:00
 • Spitali Infektiv QSUT
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Staf mjekesor, Perfaqesues te OSHKSH
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem