Ripublikim-Inspektim punimesh ne poliklinike e Gjirokastre

 • Inspektim/kontroll
 • 31/03/2023
 • 11:00
 • Gjirokaster
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Staf mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem