Takim me fermerët dhe blegtorët

 • Tjetër
 • Vizitë për të parë zhvillimin e zonës
 • 28/03/2023
 • 11:00
 • Njësia Administrative Zharrëz
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • zërrahZ
 • Rajmonda Balilaj
 • Kryetare e Bashkisë
 • Kryetare e Bashkisë, Stafi i Drejtorisë së Bujqësisë, Ekspertë të Bujqësisë dhe Fermerë dhe Blegtorë të zonës dhe Deputët e Kuvendit sipas dëshirës
 • Jo
 • Jo
 • Orges Golloshi, Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm