Tryezë diskutimi mbi problematikat dhe ndërhyrjet e realizuara në fshat.

 • Tryezë diskutimi
 • 27/03/2023
 • 16:00
 • Fshati Vagalat
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Memaliaj
 • Luftinjë
 • Z. Gjolek Guci
 • Kryetar i bashkisë
 • Drejtor i Shërbimeve Publike Memaliaj, administrator i njësisë administrative Luftinjë
 • Jo
 • Jo
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë