Takim midis Kryetarit te Bashkise dhe ambasadorit Indian Z.Rahul Shrivastava

 • Tjetër
 • takim
 • 28/03/2023
 • 14:30
 • Bashkia Gjirokaster
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Rahul Shrivastava
 • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster | Ambasador ne Ambasaden Indiane me qender ne Rumani
 • Z.Flamur Golemi,Z.Rahul Shrivastava
 • Po
 • Jo
 • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ
 • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem