Mbi aktivitetet e Aviacionit Civil perpara nisjes se sezonit veror.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 31/03/2023
 • 10:00
 • SCAN TV
 • Shqipëri
 • TIRANE
 • TIRANE
 • TIRANE
 • MAKSIM ET'HEMAJ
 • DREJTOR EKZEKUTIV
 • Gazetaret intervistues Elona Gjylmi dhe Lidion Kulla
 • Po
 • Po
 • DANIELA ZENELI ASISTENT I DREJTORIT EKZEKUTIV
 • MAKSIM ET'HEMAJ