Inspektim punimesh ne Rruget “Vore”, “Shen Gjergj”, Ali Pashe Gucia”, Lagjia Bathore.

 • Inspektim/kontroll
 • 03/04/2023
 • 09:30
 • Lagjia Bathore
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Bathore
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise
 • Rakip Suli, Ylli Shehu-Administrator, Hysen Koldashi-Kryetar i Keshillit Bashkiak Kamez
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem