Inspektim punimesh ne Pallatet “Laknas”, Lagjia Administrative Nr. 1

 • Inspektim/kontroll
 • 30/03/2023
 • 16:50
 • Lagjia Administrative Nr. 1
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Nr.1
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise
 • Petrit Marku-Administrator i Lagjes, inxhiniere te firmes.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem