Inspektim ne Spitalin SUOGJ “Mbreteresha Geraldine”

 • Inspektim/kontroll
 • 28/03/2023
 • 10:00
 • Spitali SUOGJ "Mbreteresha Geraldine"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Te ndryshem
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem