Inspektim ne Spitalin Qendror ne QSUT-Organizim i punes se urgjences

 • Inspektim/kontroll
 • 27/03/2023
 • 10:00
 • Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Znj. Albana Fico-Drejtoresha QSUT, Znj. Edlira Bode, Drejtoresha e Spitalit te Traumes, Silva Bala, Drejtoresha e SUSN, Z. Skender Brataj, Drejtor i QKUM,personel mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem