Aktivitet kushtuar historisë së Patosit dhe betejës së Margëlliçit

 • Tjetër
 • Aktivitet historik
 • 28/03/2023
 • 13:30
 • Pallati i Kulturës Patos
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • patoS
 • Rajmonda Balilaj | Harun Nazëraj
 • Kryetare e Bashkisë | Kryetari i Shoqatës së Veteranëve
 • Kryetare e Bashkisë, Veteranë të qytett dhe Fëmijët e Qëndrës Kulturore të Fimijve, nxënës dhe mësues
 • Jo
 • Po
 • Lindita Qallija, Drejtore e Drejtorisë së Arsimit
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm