Forumi Ekonomik Austriak me rastin e vizites se Presidenti i Republikës Federale të Austrisë, SH.T.Z. Alexander Van der Bellen

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/03/2023
 • 17:00
 • Hotel Rogner
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 2
 • Van der Bellen | Delina Ibrahimaj | SH.T. Z. Bajram Bega
 • Presidenti Austriak | Minister | Presidenti i Republikës së Shqipërisë
 • Presidenti Austriak /Presideniti i Shqiperise/Ministria e Finances dhe Ekonomise
 • Po
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar