Vizitë e nxënësve të shkollës 9-vjecare “Kosova”që janë pjesë e programit JOM, klasës së nëntë TIK për të diskutuar me ecurinë e programit JOM dhe për të prezantuar idetë e tre.

 • Tjetër
 • Vizite
 • 28/03/2023
 • 13:30 - 14:30
 • Kryeministria
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Znj. Bora Muzhaqi,
 • Minister Shteti per Rinine dhe Femijet
 • Mësuesit e lëndës TIK dhe nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Kosova”
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF