Takim me grate e lagjjes “10 korriku” dhe “Jani Vruho”, vizita ne familje te ketyre lagjjeve, per tu njohur me hallet dhe problemet qe i shqetesojne, etj.

 • Tryezë diskutimi
 • 27/03/2023
 • 12:00
 • lagjja "10 korriku" dhe lagjja "Jani Vruho"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)