Takim me familjarë dhe bashkëpuntorë të Artan Boriçit (Të nderojmë kontributin e Artan Boriçit, përmes mbështetjes dhe rëndësisë së emërtimit të një nga rrugëve të kryeqytetit)
Ora 16:00

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 28/03/2023
 • 14.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • Erion Veliaj
 • Kryetai
 • Po
 • Po
 • Drejtori Pergjithshem
 • Drejtori Pergjithshem