Ditën e martë do të zhvillohet një tryezë diskutimi me partnerë francezë të Caritas. Ky bashkëbisedim ka për qëllim njohjen me Institucionin, aktivitetet, vështirësitë, sfidat si dhe pjesëmarrjen në një aktivitet që Caritas zhvillon me minorenët në këtë Institucion.

 • Tryezë diskutimi
 • 28/03/2023
 • 10:00
 • Instituti i të Miturve Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Kavajë
 • Marinela Aliaj | Juliette Lequesne
 • Drejtor, Instituti i të Miturve Kavajë | Përfaqësuese e "Caritas"
 • Stafi i Institutit të të miturve Kavajë dhe staf nga Caritas
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve