Ftese për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare Sfidat e Ballkanit Perendimor, Infrastuktura dhe Zhvillimi në Rajon

 • Tjetër
 • Ftese per pjesmarrje
 • 29/03/2023
 • 09.30
 • Hotel Rogner
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • nuk ka
 • nuk ka
 • Almira Xhembulla/zëvendësministër
 • Po
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi