Inspektim i punimeve ne rrugen e fshatit Zhulat

 • Inspektim/kontroll
 • 24/03/2023
 • 12:00
 • Rruga e fshatit Zhulat
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Cepo
 • Flamur Golemi | Mirela Kumbaro
 • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster | Ministre e Turizmit dhe Mjedisit
 • Flamur Golemi,Mirela Kumbaro
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ
 • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem