Pjesëmarrje ne ceremoninë e hapjes se kampionatit botëror te peshëngritjes për të rinj.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 24/03/2023
 • 16:00 - 18:00
 • Parku Olimpik "Feti Borova"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 5
 • Znj. Bora Muzhaqi,
 • Minister Shteti per Rinine dhe Femijet
 • Elez Gjoza, president i Federates se Peshëngritjes, Evis Kushi, Ministër Arsimi dhe Sporti, Erion Veliaj, Kryetar i Bashkisë Tirane, dhe Elez Gjoza, president i Federatës se Peshëngritjes, sportiste dhe te rinj.
 • Po
 • Po
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF