Pjesmarrje në Kampionatin e Peshëngritjes në parkun olimpik “Feti Borova” ku ministria Znj. Evis Kushi është e ftuar

 • Tjetër
 • Ftesë për pjesëmarrje në aktivitet
 • 24/03/2023
 • 16.00
 • Parku olimpik "Feti Borova", Tiranë"
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Znj. Evis Kushi
 • Ministre e Arsimi dhe Sportit
 • Znj. Evis Kushi, e ftuar
 • Po
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS