Konference shtypi per Baletin Paganini me koreografin dhe Shkollen e Baletit. Ministrja eshte e ftuar nga Shkolla Baletit.Sot na erdhi ftesa ndaj po e bejme sot raportimin

 • Tjetër
 • Konference shtypi per Baletin Paganini me koreografin dhe Shkollen e Baletit
 • 18/03/2023
 • 11:00
 • Teatri Operas dhe Baletit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr 2
 • Organizatoret
 • Organizatoret
 • Te ftuarit
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjithshem