Mbjellje pemesh, dita nderkombetare e pyjeve

 • Tjetër
 • Mbjellje pemesh
 • 21/03/2023
 • 11.00
 • Peze
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem