Bashkebisedim me banore te lagjes “Skenderbej”, rajoni nr.3 dhe lagjes “Vullnetari”

 • Tryezë diskutimi
 • 27/03/2023
 • 17:00
 • Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari i bashkise
 • Damian Gjiknuri, udheheqes politik i Qarkut Elbasan, deputete,Prefekti i Qarkut Elbasan, Kryetari i Keshillit te Qarkut, Administratorë të njësive administrative
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Shefqet Bullari