Takim me Ambasadoren Zvicerane dhe stafin e Ambasades Zvicerane ne Tirane, pjesemarrje e Grupit NOMAD

 • Tjetër
 • Aktivitet argetues
 • 25/03/2023
 • 11:00-18:00
 • Pedonalja e Qytetit
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise | Ambasadorja Zvicerane
 • Titullari i Bashkise | znj. Ruth Huber
 • Kryetari i Bashkise, Ambasadorja Zvicerane, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)